In de praktijk: Opdrachtgever

Gedurende decennia heeft Equans Offshore Services een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om Operations en Onderhoud in de offshore olie en gas markt.

Oil & Gas Onderhoud

Onze dienstverlening aan onze klanten is een pallet aan multidisciplinaire services om zo bij te dragen om offshore installaties veilig, efficiënt en effectief te laten functioneren. Niet enkel vanuit het hoofdkantoor te Den Helder maar ook geïntegreerd binnen de organisaties van onze klanten.

Binnen onze organisatie staat iedere hoogopgeleide professional garant voor uitmuntende technische vaardigheden en uitstekende prestaties waarmee wij onze klanten ontzorgen.

Zo hebben wij met de meeste Oil & Gas producenten op de Noordzee langdurige onderhoudscontracten, waarvan de oudste dateert van 1985! Eén van die contracten voorziet sinds 2002 in het volledige E&I en Mechanisch onderhoud van alle productieplatformen van deze klant op het Nederlands deel van de Noordzee. Dit contract wordt niet enkel uitgevoerd door onze zeer ervaren technici op zee, wij ondersteunen hen ook bij de uitvoering van hun werkzaamheden in-house vanuit het kantoor van de klant. Onze medewerkers in deze ‘support-to-site’ organisatie verzorgen vanuit daar de aansturing, technische en HSEQ ondersteuning, werkvoorbereiding, inkoop van materialen en diensten, planning, etc. Daarbij voorzien wij de klant van rapportages en managementondersteuning. Samengevat, een succesvol langdurig onderhoudscontract waar wij trots op zijn!

Energieke uitdagingen bij Equans Offshore Services