In de praktijk: Opdrachtgever

In de offshore olie en gas markt heeft Equans Offshore Services al decennia lang een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om Operations en Onderhoud.

Oil & Gas Operations

Onze dienstverlening aan onze klanten is een pallet aan multidisciplinaire services om zo bij te dragen om offshore installaties veilig, effici├źnt en effectief te laten functioneren. Niet enkel vanuit het hoofdkantoor te Den Helder maar ook ge├»ntegreerd binnen de organisaties van onze klanten.

Binnen onze organisatie staat iedere hoogopgeleide professional garant voor uitmuntende technische vaardigheden en uitstekende prestaties waarmee wij onze klanten ontzorgen.

Zo hebben wij met de meeste Oil & Gas producenten op de Noordzee langdurige onderhoudscontracten, waarvan de oudste dateert van 1985! Dit contract voorziet in het uitvoeren van E&I en Mechanisch onderhoud, alsmede de proces Operations van alle productieplatformen van onze klant op het Nederlands deel van de Noordzee. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoer van modificaties en ingebruikname van de verschillende systemen. Dit contract wordt niet enkel uitgevoerd door onze zeer ervaren operators/technici op zee, wij ondersteunen hen ook in-house bij de klant en vanuit ons hoofdkantoor te Den Helder. Onze kantoormedewerkers dragen bij aan de aansturing, werkvoorbereiding, technische ondersteuning, HSEQ performance, inkoop van materialen en diensten, planning, etc. Samengevat, een succesvol langdurig onderhoudscontract waar wij trots op zijn!

Energieke uitdagingen bij Equans Offshore Services