In de praktijk: Opdrachtgever

Equans Offshore Services heeft een pallet aan multidisciplinaire services om zo bij te dragen om offshore installaties veilig, effici├źnt en effectief te laten functioneren. In de offshore olie en gas markt hebben wij al decennia lang een uitstekende reputatie als het hierom gaat.

Oil & Gas Project Services

Onze dienstverlening aan onze klanten leveren wij niet enkel vanuit het hoofdkantoor te Den Helder maar ook geïntegreerd binnen de organisaties van onze klanten.

Binnen onze organisatie staat iedere hoogopgeleide professional garant voor uitmuntende technische vaardigheden en uitstekende prestaties waarmee wij onze klanten ontzorgen.

Zo hebben wij recentelijk een productie-installatie van put tot exportpijplijn, inclusief de chemische voorzieningen, de gesloten afvoeren en de open afvoeren compleet gereinigd in overeenstemming met de daarvoor geldende technieken wet- en regelgevingen en procedures. Reden hiervoor was dat het platform aan het einde van zijn economische operationele levensduur was gekomen en buiten gebruik diende te worden gesteld. Het betrof een zelf installerend platform in de Nederlands sector van de Noordzee die koolwaterstof- en gevaarlijke stoffen vrij moest zijn om zo niet langer een gevaarlijke omgeving te vormen voor verdere buitenbedrijfstelling en uiteindelijke verwijdering. Het platform is mede door ons op een veilige wijze in een geventileerde en energievrije staat achtergelaten. Wederom een succesvol project waar wij trots op zijn!

Energieke uitdagingen bij Equans Offshore Services