Operations & Maintenance

Onze dienstverlening omvat het onderhouden en opereren van installaties op platforms in de offshore energiewinning. Ons doel is om op een veilige en duurzame manier te zorgen voor een maximale beschikbaarheid van de installaties. Met onze multidisciplinaire services dragen wij bij om de offshore installaties veilig, efficiënt en effectief te laten functioneren.

Waarom?

Wij geloven in een duurzame winning van offshore energie. Hier zetten we ons elke dag voor in en voeren onze werkzaamheden op een veilige manier uit.

Hoe?

We zijn al meer dan 50 jaar actief in de offshore industrie en hebben in deze periode een schat aan ervaring opgebouwd en hebben ons ontwikkeld tot een organisatie die garant staat voor veiligheid en kwaliteit.

Binnen onze organisatie staat iedere hoogopgeleide professional garant voor uitmuntende technische vaardigheden en uitstekende prestaties waarmee wij onze klanten ontzorgen

Wat?

We hebben teams van Operators en Technici tot onze beschikking die offshore de onderhoudswerkzaamheden verrichten en onshore teams van Maintenance Werkvoorbereiders, Engineers en Planners die ondersteuning bieden aan de offshore organisatie voor het goed en veilig laten verlopen van de werkzaamheden.

We zijn specialist in het onderhouden en opereren van:

  • Elektrische installaties
  • Meet-en regel installaties
  • Proces installaties
  • Rotating equipment
  • Werktuigbouwkundige installaties

Equans Offshore Services stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?