Project Staffing Solutions

Wij zetten ons in voor offshore hernieuwbare energie #empoweringtransitions EQUANS Staffing Solutions Onderdeel van EQUANS Offshore is onze personeelsoplossing voor offshore windprojecten. Door het inhuren van industrie-experts ondersteunen wij onze klanten om de klus te klaren.
Wij bieden een brede waaier aan jobs in de offshore windindustrie!

Waarom?

Offshore wind wordt erkend als een bewezen en betrouwbare bron van hernieuwbare energie en zal naar verwachting snel groeien. De wereldwijde geïnstalleerde offshore windcapaciteit zal naar verwachting 630 gigawatt bereiken in 2050, tegenover 40 GW in 2020. Wij erkennen dat offshore-windenergie banen creëert en willen jou de kans bieden om hier deel van uit te maken.

Hoe?

Met ons toegewijde team van professionals bieden we een complete service voor zowel werknemers als freelancers op tijdelijke basis, contracten voor bepaalde tijd en vaste contracten. Als werknemer of freelancer ben jij onze belangrijkste troef!

Wat?

Wij bieden uitdagende jobs aan bij marktleiders zoals ontwikkelaars, netwerkbedrijven en dienstverleners. We zijn trots op ons full-service concept met interne Engineers, Recruiters, Planners om je werk serieus te nemen en je de best mogelijke service te geven.

Meer weten?