Werken bij

Wil je werken in een uitdagende en internationale omgeving binnen de energiewinning? Een sector waar jij je passie voor techniek kwijt kunt? Kom dan werken bij Equans Offshore Services!

Wij bieden technische vacatures en projectoplossingen voor de on- en offshore olie-, gas- en duurzame energieproducenten. Als technisch medewerker werk jij aan het onderhoud van installaties van onze klanten, zodat zij olie, gas of duurzame energie kunnen blijven winnen. Dit kun je voor een langere periode bij één van onze klanten doen of op projectbasis, waardoor je de mogelijkheid krijgt om voor verschillende opdrachtgevers te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Equans Offshore Services? Bekijk onze technische vacatures.

Over ons

Equans Offshore Services is onderdeel van de Equans groep. Equans is de grootste technisch dienstverlener ter wereld die vol focust op het bedienen van de digitale-, industriële en energietransitie.

Equans Offshore Services helpt haar klanten door middel van het bouwen, onderhouden en upgraden van haar Offshore Energie platforms. Er worden de komende jaren heel enorme hoeveelheid nieuwe platforms op zee geplaatst. Dit leidt tot een exponentieel groeiende behoefte aan bouw-, onderhouds- en modificatie werkzaamheden. Om deze vraag te kunnen beantwoorden zet Equans de ontwikkeling van de mensen en het teamwerk centraal. Dit doen wij door intensief in te zetten op een goede communicatie, persoonlijke begeleiding- en groeiplannen en het uitdragen van een positieve, op groei gerichte cultuur. Alleen door een open cultuur te omarmen die gericht is op vertrouwen denken wij de groei van de sector succesvol en duurzaam te kunnen blijven ondersteunen.