Over ons

Equans Offshore Services, onderdeel van EQUANS, is een serviceorganisatie in de energiesector. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van multidisciplinaire technische diensten en oplossingen aan klanten in de on- en offshore olie-, gas- en windindustrie.

Strategie

Wij geloven in het belang van de offshore energiewinning. Hierbij zetten wij ons personeel centraal. En leveren wij toegevoegde waarde bij onze klanten met het strategisch inzetten van ons competente technisch personeel in multidisciplinaire services.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen Equans Offshore Services vinden wij het belangrijk om een goede werkgever te zijn. We gaan jaarlijks in gesprek met onze medewerkers, om te kijken waar wij onze arbeidsvoorwaarden kunnen verbeteren.

Onze geschiedenis

Equans offshore Services bestaat ondertussen al langer dan 78 jaar. Vanaf het ontstaan tot heden hebben wij veel transities in de energiewinning meegemaakt. De veranderingen in de energiesector brengt veel uitdagingen met zich mee. Door het vertrouwen in onze medewerkers en opdrachtgevers kunnen wij meegroeien met deze veranderingen.

HSEQ

Onze HSEQ performance is een graadmeter voor onze opdrachtgevers, hierdoor verkrijgen zij inzicht in onze resultaten op het gebied van Health, Safety, Environment & Quality. Onze prestaties op deze afzonderlijke vlakken worden jaarlijks gemeten en beoordeeld en vormen de basis voor al onze werkzaamheden. Equans Offshore Services heeft een uitstekende HSEQ reputatie binnen de offshore energiewinning.

Ethiek en conformiteit

Respect voor onze ethische regels, een absolute prioriteit. Om tot een constructieve samenwerking te komen tussen de stakeholders waarmee we samenwerken (leveranciers, onderaannemers, klanten), is een vertrouwensrelatie noodzakelijk. Deze vertrouwensrelatie opbouwen, kan alleen als alle partijen onze Ethische Code naleven.