Over ons

Equans Offshore Services is een serviceorganisatie in de energiesector, die al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het leveren van multidisciplinaire technische diensten en oplossingen aan klanten in de on- en offshore olie- & gassector en offshore windindustrie.

Wij zijn Equans Offshore Services

Equans Offshore Services maakt deel uit van EQUANS, de nieuwe wereldleider in multitechnische diensten.

Wij zijn binnen de EQUANS-groep gepositioneerd in de Business Unit Belux en we maken daar deel uit van de EQUANS Offshore Division. Binnen deze Divisie draagt Equans Offshore Services bij aan de technische dienstverlening on- en offshore voor de olie-, gas- en duurzame energiesector.

Over EQUANS

EQUANS ontwerpt en levert oplossingen op maat om de installaties en de technische processen van haar klanten te verbeteren.

Bij EQUANS vormen expertise en nabijheid de hefbomen die ons in staat stellen om, samen met onze klanten, de uitdagingen aan te gaan van de drievoudige transitie waar we voor staan: energie, industrie en digitale technologie.

EQUANS streeft ernaar een antwoord [ANSwer] te bieden op de complexe vraagstukken [EQUations] van haar klanten.

Met haar 73.000 werknemers, haar klanten, partners en belanghebbenden is EQUANS een gemeenschap van fantasierijke bouwers, elke dag toegewijd aan meer harmonieuze vooruitgang.

Onze kernwaarden

Equans Offshore Services levert gekwalificeerde en competente technische medewerkers voor de on- en offshore energiesector. Vanuit ons kantoor in Den Helder stellen wij mensen in staat om te werken in een veilige, uitdagende en internationale omgeving en bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun olie-, gas- en duurzame energiewinningsprocessen continu te laten functioneren. De basis van onze activiteiten zijn vastgelegd in gecertificeerde HSEQ managementsystemen en we volgen de kernwaarden van onze moederorganisatie EQUANS: veilig, gedreven, betrokken, gedurfd en verbonden. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Werken bij Equans Offshore Services

Bij Equans Offshore Services krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen je carrière. Als je bij ons werkt, kun je rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling in een veilige, uitdagende en internationale industrie. Fabricom Offshore Services is een betrouwbare werkgever met enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers. Je werkt altijd in een klein team, met een informele cultuur en met collega’s op wie je kunt rekenen en waarmee je kennis kunt uitwisselen. Wil jij werken bij Fabricom Offshore Services?