Olie & Gas

Equans Offshore Services levert multidisciplinaire technische diensten en projectoplossingen voor de on- en offshore olie- en gasindustrie. We zetten ons volledig in om de juiste medewerker op de gewenste werkplek te krijgen, zodat de processen van onze klanten blijven functioneren. Benieuwd wat we voor olie- en gasproducenten kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze praktijkvoorbeelden.

Daarom Equans Offshore Services

Equans Offshore Services is een serviceorganisatie die al meer dan 50 jaar expertise en oplossingen biedt aan klanten in de on- en offshore olie- en gasindustrie. Wij voorzien in de essentiƫle diensten die benodigd zijn voor een veilige, betrouwbare en kostenefficiƫnte exploitatie van de productielocaties. Dat doen we door de inzet van goed opgeleide werknemers on- en offshore met passie en enthousiasme voor het technische vak.

Ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten in de olie- en gasindustrie door het werven, selecteren en tewerkstellen van medewerkers. Wij trekken uiterst competente medewerkers aan en maken het verschil door onze passie en zorg voor onze medewerkers. We staan ze 24/7 bij. Dit zorgt ervoor dat onze klanten de technische installaties en productieprocessen optimaal kunnen benutten en hun olie- of gaswinningsprocessen veilig en continu kunnen laten functioneren. Dit doen we onder veilige en comfortabele werk- en leefomstandigheden.

Veiligheid staat voorop

Bij de invulling van een vacature of project zorgt Equans Offshore Services voor de juiste technische werknemer. Vanuit onze kennis en kunde kunnen we onze competente medewerkers op de gewenste positie plaatsen, zodat er invulling kan worden gegeven aan de werkzaamheden waar onze klant naar zoekt. Daarin staat veiligheid te allen tijde voorop. Onze medewerkers worden medisch gekeurd en beschikken over de juiste opleiding en trainingen om de werkzaamheden veilig en goed uit te voeren.

Multidisciplinair onderhoud

Equans Offshore Services kan ontzorgen in het werven, selecteren en tewerkstellen van medewerkers voor jouw organisatie in de olie- of gassector. Onze medewerkers ondersteunen bij multidisciplinair onderhoud, bijvoorbeeld in de elektrotechnische, instrumentatie of mechanische onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kunnen we ontzorgen in de voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden, de in- en uitbedrijfstelling van systemen of problemen oplossen. Ook verzorgen wij de verhuur van apparatuur specifiek geschikt voor de olie- en gasindustrie.

In de praktijk: Opdrachtgever

Olie & Gas Onderhoud

Gedurende decennia heeft Equans Offshore Services een uitstekende reputatie opgebouwd…

In de praktijk: Opdrachtgever

Olie & Gas Operations

In de offshore olie en gas markt heeft Equans Offshore Services al decennia lang een…

In de praktijk: Opdrachtgever

Olie & Gas Modificaties

Binnen onze organisatie staat iedere hoogopgeleide professional garant voor uitmunten…

In de praktijk: Opdrachtgever

Olie & Gas Project Services

Equans Offshore Services heeft een pallet aan multidisciplinaire services om zo bij t…