Werken bij Equans Offshore Services

Wil je werken in een uitdagende en internationale omgeving binnen de energiesector? Een sector waar jij je passie voor techniek kwijt kunt? Kom dan werken bij Fabricom Offshore Services!

Wij bieden technische vacatures en projectoplossingen voor de on- en offshore olie-, gas- en duurzame energieproducenten. Als technisch medewerker werk jij aan het onderhoud van installaties van onze klanten, zodat zij olie, gas of duurzame energie kunnen blijven winnen. Dit kun je voor een langere periode bij één van onze klanten doen of op projectbasis, waardoor je de mogelijkheid krijgt om voor verschillende opdrachtgevers te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Fabricom Offshore Services? Bekijk onze technische vacatures.

Daarom werken bij Equans Offshore Services

Equans Offshore Services stelt jou in staat om te werken in een veilige, uitdagende en internationale sector. Wij bieden een uitstekende omgeving voor jouw carrière in de energiesector en voor persoonlijke ontwikkeling.

Contractor in de Energy sector

Wanneer je voor Equans Offshore Services gaat werken, kom je bij ons in dienst. Je voert werkzaamheden uit aan technische installaties van onze klanten op on- en offshore locaties voor winning van olie, gas en duurzame energie. Daarnaast bied je technische ondersteuning bij de uitvoering hiervan, zodat de olie-, gas- en duurzame energiewinningsprocessen veilig en goed functioneren. Dit kan behalve op on- en offshore productielocaties ook bij onze klant op het (hoofd)kantoor zijn in de vorm van een maintenance-supportteam. Wij zorgen altijd voor de juiste ondersteuning vanuit ons kantoor in Den Helder, bijvoorbeeld door trainingen te geven.

Wij verzorgen jouw trainingen

Wij vinden het belangrijk dat jij altijd over de juiste opleidingen beschikt. Daarom verzorgen we trainingen die nodig zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die passen bij jouw technische functie. We voeren een jaarlijkse evaluatie uit om de functieopleidingen te bepalen. Daarnaast verzorgen we medische keuringen. Zo kun jij altijd veilig en up-to-date je werkzaamheden uitvoeren.

Eigen support bij Equans Offshore Services

Equans Offshore Services werkt volgens de CAO Metaal & Techniek. Ook zorgen wij er voor dat alle wetten en regelgevingen worden opgevolgd en zetten voor jou ook graag een stap extra. Daarnaast heb je altijd beschikking over onze eigen support-, planning- en serviceafdeling waar je contact mee kunt opnemen of ondersteuning van kunt verwachten. Werken bij Equans Offshore Services is werken bij één van de grootste spelers in de energiesector!