Olie & Gas

Wij ontzorgen onze klanten in de olie- en gasindustrie door het werven, selecteren en tewerkstellen van medewerkers, zodat de olie- en gaswinningsprocessen veilig en continu kunnen functioneren.

Offshore Wind

We zetten ons in om de duurzame energiewinningsprocessen van onze klanten optimaal te laten functioneren.

HSEQ performance

Equans Offshore Services heeft een uitstekende HSEQ reputatie in de sector opgebouwd.

Daarom Equans Offshore Services

Equans Offshore Services is een serviceorganisatie die al meer dan 50 jaar multidisciplinaire technische diensten en oplossingen biedt aan klanten in de on- en offshore olie-, gas- en windindustrie. Wij voorzien in de essentiële diensten die nodig zijn voor een veilige, betrouwbare en kostenefficiënte exploitatie van de productielocaties. Wij doen dat door on- en offshore goed opgeleid, technisch personeel in te zetten. We werken vanuit de kernwaarden van onze moederorganisatie EQUANS:

Veilig

Wij zetten vanuit onze kennis en kunde de juiste medewerker op de juiste positie, waarin veiligheid te allen tijde voorop staat. We werken veilig of we werken niet. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen trainingen en worden medisch gekeurd. Zo kunnen zij het werk veilig en goed uitvoeren en ook weer gezond naar huis.

Gedreven

Scherp, alert en vastberaden verbeteren wij voortdurend onze prestaties op gezondheids-, veiligheids-, milieu- en kwaliteitsniveau, geheel in lijn met ons HSEQ beleid. Ook zoeken we iedere dag opnieuw naar veilige, innovatieve en duurzame oplossingen om te bouwen aan een betere toekomst.

Betrokken

Equans Offshore Services wil bijdragen aan een betere wereld door duurzame technologie te leveren die daadwerkelijk het verschil maakt. Dit kunnen we alleen bereiken door onderlinge betrokkenheid met onze opdrachtgevers. We doen dit door oog te hebben voor de veranderende behoeften van onze klanten.

Gedurfd

Equans Offshore Services past durf, daadkracht en intelligentie toe om te bouwen aan een betere toekomst. Wij aarzelen niet om nieuwe wegen te bewandelen en revolutionaire technologieën en oplossingen te toetsen en toe te passen.

Verbonden

Teamwork is de grondslag van ons succes. Wij helpen elkaar en zoeken elkaar op om kennis te delen. Zo kunnen we onze vaardigheden optimaal benutten.

In de praktijk: Opdrachtgever

Offshore Wind Modificaties

Sinds 2014 verricht Equans Offshore Services ook werkzaamheden op een groot aantal Of…

In de praktijk: Opdrachtgever

Olie & Gas Onderhoud

Gedurende decennia heeft Equans Offshore Services een uitstekende reputatie opgebouwd…