Offshore Wind

Equans Offshore Services levert multidisciplinaire technische diensten en projectoplossingen voor de offshore windindustrie. We zetten ons volledig in om de juiste medewerker op de gewenste werkplek te krijgen, zodat de duurzame energiewinningsprocessen van onze klanten blijven functioneren. Benieuwd wat we voor energieproducenten kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze cases.

Daarom Equans Offshore Services

Equans Offshore Services is een serviceorganisatie in de olie-, gas- en duurzame energie. Wij hebben een bewezen geslaagde transitie gemaakt van onze opgebouwde olie- en gasactiviteiten naar offshore windactiviteiten. Daardoor bieden wij al meer dan 40 jaar expertise en oplossingen voor duurzame energieproducenten on- en offshore. Fabricom Offshore Services voorziet in de essentiƫle diensten die benodigd zijn voor een veilige, betrouwbare en kostenefficiƫnte exploitatie van de productielocaties. Dat doen we on- en offshore door de inzet van medewerkers met de juiste opleidingen en trainingen, en die beschikken over passie en enthousiasme voor het technische vak.

Ontzorgen

Wij ontzorgen onze klanten in de offshore windindustrie door het leveren van gekwalificeerde professionals. Wij maken het verschil door onze passie en zorg voor onze medewerkers. Daardoor trekken we medewerkers aan met de juiste opleiding en met passie voor het technische vak. We staan onze medewerkers 24/7 bij. Dit zorgt ervoor dat onze klanten de technische installaties en productieprocessen optimaal kunnen benutten en zij hun duurzame energiewinningsprocessen veilig en continu kunnen laten functioneren. Dit doen we onder veilige en comfortabele werk- en leefomstandigheden.

Veilig werken

Equans Offshore Services zorgt voor de juiste technische werknemer. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Onze medewerkers zijn veiligheidsbewust en technisch geschoold. Daarnaast beschikken ze over de juiste trainingen en voeren we medische keuringen uit, zodat de werkzaamheden veilig en goed uitgevoerd kunnen worden.

Multidisciplinair onderhoud

De offshore-markt voor onderhoud is uiterst gespecialiseerd werk, maar door onze ervaring in de olie- en gasindustrie hebben we dit uitwisselbaar gemaakt met en passend gemaakt voor de offshore windindustrie. Equans Offshore Services levert uiterst competente proffesionals voor organisaties in de energiesector. Onze medewerkers ondersteunen bij multidisciplinair onderhoud, bijvoorbeeld in de elektrotechnische, hoogspanning of mechanische onderhoudswerkzaamheden offshore. We ontzorgen ook in de voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden, de in- en uitbedrijfstelling van systemen of we kunnen problemen oplossen. Daarnaast verzorgen wij de verhuur van apparatuur specifiek geschikt voor de duurzame energiesector.

In de praktijk: Opdrachtgever

Offshore Wind Onderhoud

In lijn met de wereldwijde verbintenis van de EQUANS Groep aan de ontwikkeling van d…

In de praktijk: Opdrachtgever

Offshore Wind Modificaties

Sinds 2014 verricht Equans Offshore Services ook werkzaamheden op een groot aantal Of…